You-Mens Logo

 

 

 

Masterclasses
"Van veranderwens
naar verandering!"

HORMONEN IN BALANS

Voel jij je regelmatig onrustig, heb je lichamelijke- of psychische klachten, lukt het afvallen op lange termijn niet en zou jij je beter in je vel willen voelen?
 
Dan is het goed dat ik jou meeneem in de wereld van de hormonen. 

Hormonen zijn chemische boodschappers die een cruciale rol spelen in het reguleren van verschillende processen in ons lichaam. Het evenwicht van hormonen in het lichaam is essentieel voor het behoud van de algehele gezondheid en welzijn.
 
Ik ga jou vertellen hoe jij jouw hormonen weer in evenwicht krijgt zodat jij jouw doelen eindelijk kan behalen!

 
Gegeven door:
Werner van den Dungen
Orthomoleculair- en hormoontherapeut

Over mij

 

Locatie:

FT-Club Zwijndrecht

Dollard 62

Zwijndrecht
 
Data: 16 september - 14 oktober - 11 november - 9 december
van 11 tot 13 uur

Kosten:

Niet-leden FT-Club

€17,50 per masterclass, 4 masterclasses €65,00

Leden FT-Club

€12,50 per masterclass, 4 masterclasses €45,00

Wat anderen zeggen:

*****

Heel goed geholpen en duidelijk in kaart gebracht voor mij persoonlijk waar ik mezelf kan verbeteren ten opzichte van mij voeding en slaapkwaliteit om een juiste balans te vinden voor mijn lichaam en innerlijke rust. R. Zenzen 38 jaar. (M)

 

*****

Meer energie, lekker in m'n vel en met gemak mijn leefstijl aangepast. Zonder ingewikkeld dieet of het gevoel dat ik iets te kort kom. En nu voel ik me zelfs fijn in bikini. Enorm bedankt! Petra 50 jaar. (V)

 

*****

Sinds ik ben begonnen met de adviezen voel ik mij al zoveel beter. Ongelofelijk. Dank Dank Dank. K. verweij 52 jaar. (V)

Ik vind het leuk om je te laten weten dat mijn huid nog steeds beter wordt, het verschil is gigantisch, dat ik me energiek maar vooral ook heel vrolijk en mentaal sterk voel. Het kan niet anders dan dat jouw adviezen daarbij hebben geholpen. Dus nogmaals dankjewel! Wendy S. 36 jaar. (V)

 

*****

Werner gaf mij veel duidelijkheid en de mogelijkheid de kern van het probleem aan te pakken. Ik voel mij nu (al na enkele weken!!!) energieker en beter in mijn vel dan ik mij in tijden gevoeld heb! Tuurlijk zijn er nog puntjes die verbetering vragen, maar ik geloof ook dat dat tijd nodig heeft en dat op den duur alleen maar beter zal worden! Zeker een aanrader dus!! (Burn-out klachten en hormonale klachten) L. Roks 22 jaar. (V)

 

*****

Voor iedereen die nog twijfelt of het gevoel heeft dat er geen oplossing is, die is er wel degelijk. Het is alleen de vraag of je het er voor over hebt. In mijn geval is het tot nu toe helemaal waard geweest en had ik dit al jaren eerder moeten doen. Daarnaast raad ik het iedereen aan om met lichamelijke en/of psychische  klachten, dus niet alleen voor huidproblemen en vermoeidheid, bij Werner een afspraak in te plannen want hij heeft veel verstand van zaken en heeft op alle vragen waar je mee zit wel een antwoord. T. van Baalen 22 jaar. (M)

AANMELDEN

Een goede spijsvertering is van cruciaal belang voor het behoud van een goede gezondheid en het welzijn om verschillende redenen:

 1. Opname van voedingsstoffen.

 2. Energieproductie.

 3. Immuunsysteem.

 4. Mentale gezondheid.

 5. Werking van de lever en darmen.

 6. Een gezonde spijsvertering kan helpen bij het handhaven van een gezond lichaamsgewicht.

Een goede spijsvertering vermindert het risico op maagklachten, opgeblazen gevoel, brandend maagzuur en andere spijsverteringsproblemen. Om een goede spijsvertering te bevorderen, is het belangrijk om een gezond dieet te volgen, voldoende vezels en water te consumeren, regelmatig te bewegen en stress te verminderen.

Ik vertel je hier graag meer over!

Een goede nachtrust is van vitaal belang voor je algehele gezondheid en welzijn. Hier zijn enkele belangrijke redenen waarom een goede nachtrust cruciaal is:

 1. Fysieke gezondheid.

 2. Mentale gezondheid.

 3. Cognitieve functie.

 4. Energie.

 5. Gewichtsbeheersing.

 6. Stressvermindering.

In deze masterclass vertel ik je welke stappen zouden kunnen helpen om jouw slaapkwaliteit te verbeteren.

In deze masterclass laat ik zien hoe alles uit de voorgaande masterclasses samenkomt en hoe jij jouw doelen nu eindelijk kan bereiken!

 

AANMELDEN