You-Mens Logo

Recensies

“Het blijft zoeken naar balans” 25-05-2022

Hoi Werner,

Het gaat goed :)

Over het algemeen heb ik een goede balans gevonden en weet die redelijk vast te houden. Soms zijn er periodes dat het iets minder goed lukt om volledig glutenvrij en lactose/melkvrij te eten, maar ik weet me dan wel weer snel te herpakken.

Ik voel heel goed aan mijn buik welke voeding voor rust of onrust zorgt.

Consequent blijven in voeding, sporten en vitamines innemen blijft een uitdaging voor mij, maar het lukt me wel altijd om het weer te herpakken.

Mijn haar groeit goed en ik krijg van mijn omgeving regelmatig te horen dat het er goed uitziet en voller lijkt.

Qua dingen die me stress bezorgen, probeer ik voor een goede balans te zorgen tussen spanning en ontspanning. Vaker nee zeggen, rust pakken wanneer het zo voelt en mijn agenda niet te vol plannen.

Het blijft zoeken naar balans en een structuur aanhouden, maar over het algemeen lukt dat vrij aardig.

- T. Maes 45 jaar. (V)

“Na al jaren klachten te hebben gehad die artsen niet serieus namen” 15-09-2021

Na al jaren klachten te hebben gehad die artsen niet serieus namen, bij Werner terechtgekomen. Fijne gesprekken, iemand die echt luistert en goede adviezen geeft. De resultaten van de onderzoeken worden helder uitgelegd en je krijgt handvatten die je helpen om daarna zelf aan de slag te gaan. Klachten zijn enorm afgenomen en ben erg blij om nu het vervolg qua voeding met zijn hulp af te stemmen. Zou dit iedereen aanbevelen!

- A. Cornelis 32 jaar. (V)

 

“Nog geen seconde spijt gehad” 8-07-2021

Heel goed geholpen en duidelijk in kaart gebracht voor mij persoonlijk waar ik mezelf kan verbeteren ten opzichte van mij voeding en slaapkwaliteit om een juiste balans te vinden voor mijn lichaam en innerlijke rust.

- R. Zenzen 38 jaar. (M)

 

“Duidelijke opgebouwde uitleg” 15-06 en 13-07 2021

Gesprek was goed opgebouwd en duidelijk. Er is aangegeven wat wellicht de aandachtspunten zijn en afhankelijk van de uitslagen van de test hoe hier op verder te gaan. Hiermee al een voorproefje op wat de test mij wellicht gaat opleveren/helpen bij het voorkomen van lichaam gerelateerde problemen.

De afspraak voldeed aan de verwachtingen. Een duidelijke opgebouwde uitleg over de resultaten waardoor ik een zeer goed beeld kreeg van de stappen die gezet moeten worden om weer een optimale gezondheid te krijgen.

- E. Hegger 35 jaar. (M)

 

“Zelfs fijn in bikini” 27-07-2021

Ha Werner, even een bedankje voor hoe fantastisch je me gecoacht hebt! In enkele korte sessies heb je me geholpen het licht te zien en me weer lichter te voelen

Meer energie, lekker in m'n vel en met gemak mijn leefstijl aangepast. Zonder ingewikkeld dieet of het gevoel dat ik iets te kort kom. En nu voel ik me zelfs fijn in bikini. Enorm bedankt!

- Petra 50 jaar. (V)

 

“Had ik deze test maar eerder gedaan” 22-06-2021

Super fijn eerste gesprek gehad. De EMB test ook super goed uitgelegd. Toen de uitslag binnen was echt heel goed uitgelegd welke dingen ik kan veranderen waardoor ik me fitter ga voelen. Gelijk mee aan de slag gegaan. Had ik deze test maar eerder gegaan wat voel ik me goed zeg. De begeleiding ook echt top, fysiek, mailen en telefonisch. Als je iemand met ervaring zoekt ga dan zeker hier is een gesprek maken. Nog geen seconde spijt gehad dat ik deze stap heb gemaakt.

- M. Visser 38 jaar. (V)

 

“Veel ahahhh momenten” 09-02-2021

Hallo Werner, Ik wil je nog bedanken voor het onderzoek en de begeleiding. Had veel 'ahahhh' momenten bij het doorlezen van de uitslagen. Maar ben heel blij dat ik nu weet waar ik aan toe ben. Sinds ik ben begonnen met de adviezen voel ik mij al zoveel beter. Ongelofelijk. Dank Dank Dank.

- K. verweij 52 jaar. (V)

 

“Het verschil is gigantisch” 21-12-2020

Ha Werner, ik ben vandaag jarig en dan kijk je een beetje terug op het afgelopen jaar en ook vooruit naar het komende. Ik vind het leuk om je te laten weten dat mijn huid nog steeds beter wordt, het verschil is gigantisch, dat ik me energiek maar vooral ook heel vrolijk en mentaal sterk voel. Het kan niet anders dan dat jouw adviezen daarbij hebben geholpen. Dus nogmaals dankjewel!

- Wendy S. 36 jaar. (V)

 

“Weer terug naar intuïtief eten” 05-12-2020

- J. Stuurman 38 jaar. (V)

 

“Een positief effect op mijn gezondheid” 04-12-2020

In augustus 2020 ben ik via internet bij Werner terecht gekomen. Ik liep al een tijdje met bepaalde klachten waar de huisarts geen oorzaak voor kon vinden omdat de bloedwaarden allemaal binnen  normaalwaarden vielen. Maar zoals Werner ook zegt, je lichaam geeft niet voor niets bepaalde signalen af.

Naast een uitgebreid intake gesprek de EMB test laten doen en de uitslag en uitleg daarvan deed wel puzzelstukjes op hun plaats vallen. Zelfs over dingen waarvan ik niet eens in de gaten had dat die effect op mij hadden. De aanpassingen die Werner aanraadde en die ik sindsdien heb gedaan, hebben een positief effect op mijn gezondheid.

Werner kijkt op een holistische wijze naar je, en geeft goede en duidelijke uitleg en tips. Hij laat je vrij in de keuzes die je aan de hand van die tips en uitleg maakt en legt je geen druk op. De follow up is fijn en hij staat ook open voor het beantwoorden van vragen/geven van tips zelfs nadat het traject afgelopen is. Werner verdient zeker een aanbeveling!

- R. Cloosterman 30 jaar. (V)

 

“Voel mij nu energieker en beter in mijn vel dan ik mij in tijden heb gevoeld” 28-11-2020

Wegens veel (hormonale) klachten de keuze gemaakt om een emb test te doen zodat alles eens uitgebreid onderzocht kon worden, aangezien het in het zieknhuis altijd oke was maar ik mij niet oke voelde. De emb test en daarbij duidelijke uiteleg en tips van Werner (+ een online bestand zodat je alles nog eens terug kan lezen) gaven mij veel duidelijkheid en de mogelijkheid de kern van het probleem aan te pakken. Ik voel mij nu (al na enkele weken!!!) energieker en beter in mijn vel dan ik mij in tijden gevoeld heb! Tuurlijk zijn er nog puntjes die verbetering vragen, maar ik geloof ook dat dat tijd nodig heeft en dat op den duur alleen maar beter zal worden! Zeker een aanrader dus!! (Burn-out klachten en hormonale klachten)

- L. Roks 22 jaar. (V)

 

“Voelen wij ons beter in ons lichaam” 21-11-2020

Mijn dochter en ik hadden beiden vage klachten en er toen voor gekozen de EMB test te doen. Daar kwamen duidelijke resultaten uit en één met super begeleiding van Werner voelen we ons beiden weer veel beter in ons lichaam en kunnen we bewustere keuzes maken wat betreft onze gezondheid. Iedreeen zou deze test moeten doen om te ontdekken waar jouw eigen lichaam nou echt niet blij van wordt.

- N. van Schaick 44 jaar. (V)

 

“Een verschil wat ik in geen 10 jaar heb bereikt” 16-10-2020

Ongeveer 2 maanden geleden heb ik bij You-Mens een bloedtest laten doen naar aanleiding van mijn huidproblemen (eczeem en acné) en vermoeidheid. Na het eerste consult heeft Werner mij al een aantal tips en opdrachten meegegeven om aan de slag te gaan. Voordat ik de uitslag van de bloedtest had zoals het terugdringen van het aantal maaltijden op een dag (van 9 naar 3 eetmomenten op een dag) en het bijhouden, na welke maaltijd, ik last van mijn buik kreeg. Het terugdringen van de eetmomenten was in mijn geval nodig, zodat mijn lichaam niet de hele dag bezig is met het verteren van eten. Ik merkte dat dit aan het begin best lastig was omdat ik het gewend was om veel verschillende (kleinere) maaltijden op een dag te eten. Nu gaat het me daarentegen heel gemakkelijk af en heb ik in de avond helemaal geen 'snaai-neigingen' meer in bijvoorbeeld chips en houd ik me aan 3-4 maaltijden op een dag.

Een paar weken geleden heb ik de uitslagen van de bloedtest gekregen waaruit naar voren kwam dat er gelukkig nog veel ruimte voor verbetering was qua voeding, rust en slaap. Na een hele duidelijke uitleg van Werner met adviezen e.d. ben ik weer met een opgelucht gevoel naar huis gegaan. Ondanks dat uit de uitslag naar voren kwam dat ik een hoop producten niet meer kon eten. Op dit moment gebruik ik geen tarwe, zuivel en soja producten meer, ben ik (tijdelijk) gestopt met alcohol drinken en ben ik heel bewust met mijn voeding bezig. In het begin is het even schakelen als je gewend bent om wel alles te mogen eten maar als je ziet wat je ervoor terugkrijgt is het naar mijn mening helemaal waard. Na deze paar weken merk ik al een verschil wat ik in geen 10 jaar met (hormoon)zalven e.d. heb bereikt.

De jeuk van de eczeem is nagenoeg helemaal weg en mijn acné is ook al een heel stuk verbeterd. Ik heb me in de afgelopen twee jaar mentaal en lichamelijk niet zo goed gevoeld als in de afgelopen paar weken. Ondanks dat ik nu veel minder producten kan gebruiken en tijdelijk ben gestopt met alcohol drinken zou ik dit iedereen die met soortgelijke klachten rondloopt zeker weten aanraden! Het is uiteraard niet niks om van de één op de andere dag te stoppen met voedingsmiddelen waarvan je gewend bent om die te eten/drinken.
Maar de kracht en motivatie die je ervan krijgt wanneer je ziet dat je lichaam er op vooruitgaat is zo veel sterker dan het tijdelijke genot van de producten die je eerst nog wel kon eten. In het begin kan het wel zijn dat je klachten erger worden omdat alle gifstoffen uit je lichaam moeten komen maar daarna wordt het echt beter. Nu ik al deze veranderingen merk krijg ik er zelfs zin in om zo gezond mogelijk te leven.

Dus voor iedereen die nog twijfelt of het gevoel heeft dat er geen oplossing is, die is er wel degelijk. Het is alleen de vraag of je het er voor over hebt. In mijn geval is het tot nu toe helemaal waard geweest en had ik dit al jaren eerder moeten doen. Daarnaast raad ik het iedereen aan om met lichamelijke en/of psychische  klachten, dus niet alleen voor huidproblemen en vermoeidheid, bij Werner een afspraak in te plannen want hij heeft veel verstand van zaken en heeft op alle vragen waar je mee zit wel een antwoord.

- T. van Baalen 22 jaar. (M)

 

“Hoewel ik bijna geen klachten heb” 16-08-2020 op Facebook

2 weken geleden overwoog ik een EMB test te laten doen bij Werner. Puur uit nieuwsgierigheid. Hoewel ik bijna geen klachten heb, was ik toch verrast over de uitslag. Ik zal zeker kwa voeding al wat beter moeten opletten nu. Heel interessant allemaal en boordevol duidelijke informatie en uitwerkingen wat je van Werner mee krijgt. Mooi om te zien hoeveel passie hij ervoor heeft en dit zo overbrengt. Heel blij dat ik het heb overwogen en zeker heel blij met het advies!

- D. Herremans 23 jaar. (V)

 

“Ik was vooral benieuwd naar de gezondheid van mijn darmen” 29-06-2020 op Facebook

Aangezien ik met Werner samenwerk voor de EMB bloedtest, heb ik zelf ook een test laten uitvoeren. Ik was vooral benieuwd naar de gezondheid van mijn darmen en de resultaten waren verbluffend. Een zeer uitgebreid verslag van mijn algehele gezondheid, vitaminen en mineralen, voedingsintoleranties, werking van de organen en meer. Mijn darmgezondheid kan inderdaad nog verbeterd worden. Werner heeft mij alles duidelijk uitgelegd en een uitgebreid advies gegeven over leefstijl en suppletie. Meten is weten en met de inzichten en handvaten van Werner kan ik gericht verder met het in balans brengen van mijn lichaam en geest.

- groetjes Geertje 39 jaar. (V)

 

“Een test waarbij een antal voor ons belangrijke zaken gemeten kunnen worden” 07-06-2020

Een test waarbij een aantal voor ons belangrijke zaken gemeten kunnen worden

Wij hebben you-mens.nl gevonden via internet. Op de website viel ons oog op de EMB-test, een test waarbij een aantal voor ons belangrijke zaken gemeten kunnen worden, zowel de werking van bepaalde organen, tekorten aan vitamines/mineralen en overgevoeligheden voor bepaalde voedingsmiddelen. Omdat wij in België wonen en we door de omstandigheden de grens niet over mochten, hebben we afgesproken om zelf de test thuis af te nemen, onder begeleiding via videobellen door Werner. Het was een beetje zoeken en proberen, maar uiteindelijk is alles goed gelukt. Enkele weken later kregen we via videobellen de uitslagen van de testen, we kregen duidelijke uitleg en advies waar we mee verder kunnen, zowel op het gebied van voeding als op gebied van supplementen. Werner neemt ruim de tijd voor het advies en legt alles duidelijk uit. Ook achteraf kan je nog vragen stellen indien die er zijn. Fijn en makkelijk om op deze manier de test te laten doen.

- Annemarie 42 jaar. (V)

 

“leef je mooiste leven” 02-06-2020

Na een zeer ingrijpende gebeurtenis in mijn leven heb ik ruim een jaar bij een psycholoog gelopen. De psycholoog heeft mij begeleid bij mijn rouwproces. Tijdens dit proces kwam ik erachter dat ik mijn levensstijl wilde veranderen, maar ik wist dat ik dat niet alleen kon.

En daar was Werner! Samen hebben we gekeken naar mijn mogelijkheden. Waar kon ik iets veranderen, verbeteren aan mijn levensstijl in mijn eigen tempo?

Ook noemde hij Michael Pilarczyk. Ik kan wel zeggen dat Werner en Michael mijn twee helden zijn.smile Zij hebben ervoor gezorgd dat ik een andere mindset en andere levensstijl heb gekregen.

Na weer ruim een jaar verder introduceerde Werner de EMB bloedtest. Ik was zeer geïnteresseerd, want ik wilde graag weten hoe het mij van binnen gesteld was. Zelfs in coronatijd kon de test gewoon doorgaan. De uitkomst was echt verrassend en heeft me nog meer zelfinzicht gegeven. Een voorbeeld; Bekenden kennen mij als een relaxed persoon, maar voor mezelf was ik helemaal niet relaxed. Mijn stressparameters stonden in het rood. Werner heeft mij uitgebreid geadviseerd en nu is er meer rust in mij.

Momenteel leef ik mijn mooiste leven.

Dankjewel.

- Astrid 52 jaar. (V)

 

“Hij helpt mij stap voor stap” 25-05-2020 op LinkedIn

Recensie_You-Mens_LinkedIn
 

"Mentaal ben ik veranderd" 30-11-2019 op Instagram (V)

 

“Borrelpraatje” 30-03-2019 op LinkedIn

 

“Instagram” 13-01-2019

 

“Een laag energieniveau en te weinig tijd” 20-09-2018

Een laag energieniveau, te weinig tijd, vele to-do lijstjes, stress en jezelf op de laatste plaats zetten. Vast herkenbaar. Zo ging het ook bij mij. Tot ik in maart 2018 besloot dat ik beter voor mezelf wilde gaan zorgen en een hoger energieniveau wilde, maar hoe? Ik had hulp nodig...

Die hulp vond ik bij You-Mens. Door te meten en te wegen, maar bovenal door nieuwe kennis op te doen omtrent voeding & bewegen, merkte ik dat ik al heel snel met de tips en adviezen van Werner mijn energieniveau kon verbeteren.

De gesprekken met Werner heb ik als heel prettig ervaren. Ook heeft het mij verrast, daar ik uiteraard verwachtte dat ik veel over voeding en beweging zou leren en ik mijn gestelde doel wilde behalen, maar Werner heeft mij verder geholpen dan dat. Ik zie hem als een echte lifestyle coach. Zijn advies heeft mij zowel zakelijk als privé geholpen om het beste in mijzelf naar boven te halen.

- Chantal (V)

 

“Verkeerde en soms zelfs te weinig voeding” 14-08-2018

Alex en ik zijn enkele maanden geleden begonnen met het voedingsconsult van Werner. We waren al lekker bezig met sporten, maar echt fit voelden we ons nog niet. Tijd om voeding eens even onder de loep te leggen. Blijkt dat we dus gewoon verkeerde en soms zelfs te weinig voeding tot ons namen! Werner heeft ons goed begeleid, de juiste info en coaching gegeven. Er wordt ook goed gekeken naar je levensstijl en wat voor plan er bij je past. Tussendoor altijd bereikbaar voor vragen. We voelden ons gelijk op ons gemak bij Werner; ook niet onbelangrijk want je moet je wel bloot kunnen geven en je zwakheden kunnen laten zien.

- Alex en Priscilla

 

“Als kersverse moeder gezond afvallen” 15-04-2018

Als kersverse moeder met drukke dagen en slapeloze nachten vond ik het lastig om een manier te vinden om gezond af te vallen. Werner heeft mij hier prima bij geholpen. Na een analyse van mijn eetgedrag vertelde hij mij dat ik niet minder maar juist meer en gebalanceerder moest eten. Dat was een echte eye opener en het werkte! Dank je Werner!

- M. van Ballegoyen (V)

 

“Mijn eigen weg” 26-12-2017

Werner heeft mij op vriendelijke maar serieuze wijze meer inzicht gegeven in mijn eetpatroon en valkuilen. Hierbij kreeg ik goede adviezen om een gezonde eetstijl te combineren met mijn onregelmatige baan. Je krijgt geen kant-en-klaar maaltijdplan of zo, dat niet.
En ja, eerlijk is eerlijk, ik had een iets concreter advies verwacht, iets in de zin van 'Werners advies' of 'Werners geheime recept' maar eigenlijk is het beter zo, ik moet mijn eigen weg vinden anders hou ik het toch niet vol.
Bedankt Werner voor je eerlijkheid en het delen van je kennis!

- Anoniem (V)

 

“Zelfs van water word ik dik”

Ik vecht al jaren met overgewicht. Ondanks veel sporten, gezond en regelmatig eten kwam ik aan. Je kent het wel: zelfs van water word ik dik.

Eerdere succesvolle diëten sloegen ditmaal niet aan. Enigszins radeloos heb ik mij door laten verwijzen naar een internist. Gelukkig waren er geen medische aanwijzingen voor mijn overgewicht.  Maar waarom val ik dan niet af? Ik doe toch alles wat nodig is om af te vallen? Enorm frustrerend.

Toen Werner dit hoorde, bood hij mij aan om te helpen. Hij gaf aan, dat ik mogelijk te veel met voeding en mijn lichaam bezig was waardoor ik niet afval. 

Samen hebben wij mijn denkwijze doorbroken en een manier gevonden om op een andere wijze met voeding om te gaan. Wat belangrijker was, het moest ook bij mij passen. Daarbij hoort ook lekker eten en borrelen op zijn tijd.

Stel je eens voor: meer eten! Maar dan wel in de juiste verhoudingen (macro's).

Dat klinkt als muziek in je oren.

Je kunt Werner vertrouwen en je ups en downs delen. Hij luistert, begrijpt je en stelt je gerust.

Ik zal nooit een slanke den zijn, maar dat past ook niet bij mij. Door een andere aanpak ben ik inmiddels 14 kg afgevallen. Ik zit beter in mijn vel en voel mij energieker. Dat wil toch iedereen?

- A. van den Dungen (V)

 

“Fit maar toch genieten”

Iedereen kent het wel, toch af en toe een snelle of vette hap, maar daarbij wil je toch ook fit worden en blijven. Niet echt een ideale combinatie zou je zeggen. Ow ja, dan werk je ook nog eens zeer onregelmatig!

Al langere tijd voelde ik mij lichamelijk niet fit. Ik kon niet de juiste balans vinden tussen werk, voeding en de juiste beweging. Tot het moment dat ik het hier met Werner over had. Hij had mij eigenlijk in korte tijd hele simpele maar doeltreffende tips gegeven. Daarbij vertelde hij de mogelijkheden wat you-mens mij te bieden had:

Een persoonlijk opgebouwd plan op basis van mijn behoefte, wensen en eventuele beperkingen. Dit was voor mij de ideale manier om weer fitter te worden en ben dan ook meteen in zee gegaan.

"De keuze is reuze" wordt er wel eens gezegd. Nou dat is bij you-mens zeker het geval. Of je nu alleen ondersteuning wenst bij je voeding, bij het bewegen of een volledig traject, het is allemaal mogelijk. Het directe contact maakt het speciaal waarbij alleen jij begeleidt wordt, op weg naar het vooraf besproken doel. Wil je een stap terug of toch nog wat extra advies, geen probleem.

Ik ben nu een aantal weken bezig en voel mij een stuk fitter, gezonder en heb meer energie gekregen. Daarbij kan ik gewoon mijn hapje en mijn drankje blijven doen. Een absolute aanrader voor ieder die balans zoekt tussen bewegen en voeding!!

- T. de Jong (M)

 

“Voeding belangrijker dan beweging”

Ongeveer een jaar geleden ben ik bij You-Mens binnengestapt omdat ik op zoek was naar meer verdieping in mijn sport en voeding. En vooral mijn onduidelijke beeld over voeding.

Na een fijn kennismakingsgesprek, zijn wij een nieuwe samenwerking aan gegaan.

Werner beschikt over een goede kennis met betrekking tot voeding, is erg sterk in gestructureerd aanpakken en heeft een prettige vorm van communicatie. Wat erg fijn werkt is dat hij niet zijn visie probeert op te leggen, maar samen met mij op zoek is gegaan naar mijn wensen. Door aan te geven waar ik naartoe wil, heeft Werner dit op proffesionele wijze en op een laagdrempelig niveau weten om te buigen naar hapklare brokken.

In de volgende sessies heeft hij met behulp van zijn werkwijze inzichtelijk gemaakt waar de successen in te behalen zijn en waar de wensen omgekeerd kunnen worden in resultaat. Door gebruik te maken van diverse hulpmiddelen heeft hij snel en efficient meetbaar gemaakt wat ik voorafgaande aan de samebwerking met Werner niet overzichtelijk kreeg.

En niet allerminst belangrijk, het heeft zijn vruchten in meervoud afgeworpen. Ik heb een grote ontwikkling gemaakt op gebied van mijn sport en indirect dus ook op mijn gezondheid. De samenwerking met You-Mens heeft mij doen inzien dat voeding misschien nog wel belangrijker is dan beweging. En dat je met die 3 gecombineerd erg mooie resultaten boekt. Ben je op zoek om meer uit jezelf te halen, gecombineerd met de juiste voeding en eventueel beweging? Dan zou ik You-Mens met recht aanraden en zien waar jouw waarheid ligt.

- S. van Dorp (M)

 

“Een goede balans” 7-11-2017

Ik was op zoek naar een goede balans tussen onregelmatige diensten, gezond eten en sport. Werner heeft mij geholpen om hierin een nieuwe start te maken. Door zijn kalmte en rust is hij in staat om jou in jouw waarde te laten. Hij luistert zorgvuldig om uit te vinden wat het beste bij jou past. Door zijn open houding en eerlijkheid kan hij je helpen om zelf de meest effectieve manier te vinden die het beste voor jou werkt. Zonder vooroordelen laat hij jou jou zijn. Het resultaat is dat ik mij weer fit voel en af en toe echt wel kan 'snacken'.

- D. Winkelman (V)

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Recente uploads


Stress en je energie

Net als geld, kun je energie maar 1 keer...

» Lees meer