You-Mens Logo

Recensies

“Hoewel ik bijna geen klachten heb” 16-08-2020 op Facebook

2 weken geleden overwoog ik een EMB test te laten doen bij Werner. Puur uit nieuwsgierigheid. Hoewel ik bijna geen klachten heb, was ik toch verrast over de uitslag. Ik zal zeker kwa voeding al wat beter moeten opletten nu. Heel interessant allemaal en boordevol duidelijke informatie en uitwerkingen wat je van Werner mee krijgt. Mooi om te zien hoeveel passie hij ervoor heeft en dit zo overbrengt. Heel blij dat ik het heb overwogen en zeker heel blij met het advies!

- D. Herremans

 

“Ik was vooral benieuwd naar de gezondheid van mijn darmen” 29-06-2020 op Facebook

Aangezien ik met Werner samenwerk voor de EMB bloedtest, heb ik zelf ook een test laten uitvoeren. Ik was vooral benieuwd naar de gezondheid van mijn darmen en de resultaten waren verbluffend. Een zeer uitgebreid verslag van mijn algehele gezondheid, vitaminen en mineralen, voedingsintoleranties, werking van de organen en meer. Mijn darmgezondheid kan inderdaad nog verbeterd worden. Werner heeft mij alles duidelijk uitgelegd en een uitgebreid advies gegeven over leefstijl en suppletie. Meten is weten en met de inzichten en handvaten van Werner kan ik gericht verder met het in balans brengen van mijn lichaam en geest.

- groetjes Geertje

 

“Een test waarbij een antal voor ons belangrijke zaken gemeten kunnen worden” 07-06-2020

Een test waarbij een aantal voor ons belangrijke zaken gemeten kunnen worden

Wij hebben you-mens.nl gevonden via internet. Op de website viel ons oog op de EMB-test, een test waarbij een aantal voor ons belangrijke zaken gemeten kunnen worden, zowel de werking van bepaalde organen, tekorten aan vitamines/mineralen en overgevoeligheden voor bepaalde voedingsmiddelen. Omdat wij in België wonen en we door de omstandigheden de grens niet over mochten, hebben we afgesproken om zelf de test thuis af te nemen, onder begeleiding via videobellen door Werner. Het was een beetje zoeken en proberen, maar uiteindelijk is alles goed gelukt. Enkele weken later kregen we via videobellen de uitslagen van de testen, we kregen duidelijke uitleg en advies waar we mee verder kunnen, zowel op het gebied van voeding als op gebied van supplementen. Werner neemt ruim de tijd voor het advies en legt alles duidelijk uit. Ook achteraf kan je nog vragen stellen indien die er zijn. Fijn en makkelijk om op deze manier de test te laten doen.

- Annemarie

 

“leef je mooiste leven” 02-06-2020

Na een zeer ingrijpende gebeurtenis in mijn leven heb ik ruim een jaar bij een psycholoog gelopen. De psycholoog heeft mij begeleid bij mijn rouwproces. Tijdens dit proces kwam ik erachter dat ik mijn levensstijl wilde veranderen, maar ik wist dat ik dat niet alleen kon.

En daar was Werner! Samen hebben we gekeken naar mijn mogelijkheden. Waar kon ik iets veranderen, verbeteren aan mijn levensstijl in mijn eigen tempo?

Ook noemde hij Michael Pilarczyk. Ik kan wel zeggen dat Werner en Michael mijn twee helden zijn.smile Zij hebben ervoor gezorgd dat ik een andere mindset en andere levensstijl heb gekregen.

Na weer ruim een jaar verder introduceerde Werner de EMB bloedtest. Ik was zeer geïnteresseerd, want ik wilde graag weten hoe het mij van binnen gesteld was. Zelfs in coronatijd kon de test gewoon doorgaan. De uitkomst was echt verrassend en heeft me nog meer zelfinzicht gegeven. Een voorbeeld; Bekenden kennen mij als een relaxed persoon, maar voor mezelf was ik helemaal niet relaxed. Mijn stressparameters stonden in het rood. Werner heeft mij uitgebreid geadviseerd en nu is er meer rust in mij.

Momenteel leef ik mijn mooiste leven.

Dankjewel.

- Astrid

 

“Hij helpt mij stap voor stap” 25-05-2020 op LinkedIn

Recensie_You-Mens_LinkedIn
 

"Mentaal ben ik veranderd" 30-11-2019 op Instagram

 

“Borrelpraatje” 30-03-2019 op LinkedIn

 

“Instagram” 13-01-2019

 

“Een laag energieniveau en te weinig tijd” 20-09-2018

Een laag energieniveau, te weinig tijd, vele to-do lijstjes, stress en jezelf op de laatste plaats zetten. Vast herkenbaar. Zo ging het ook bij mij. Tot ik in maart 2018 besloot dat ik beter voor mezelf wilde gaan zorgen en een hoger energieniveau wilde, maar hoe? Ik had hulp nodig...

Die hulp vond ik bij You-Mens. Door te meten en te wegen, maar bovenal door nieuwe kennis op te doen omtrent voeding & bewegen, merkte ik dat ik al heel snel met de tips en adviezen van Werner mijn energieniveau kon verbeteren.

De gesprekken met Werner heb ik als heel prettig ervaren. Ook heeft het mij verrast, daar ik uiteraard verwachtte dat ik veel over voeding en beweging zou leren en ik mijn gestelde doel wilde behalen, maar Werner heeft mij verder geholpen dan dat. Ik zie hem als een echte lifestyle coach. Zijn advies heeft mij zowel zakelijk als privé geholpen om het beste in mijzelf naar boven te halen.

- Chantal

 

“Verkeerde en soms zelfs te weinig voeding” 14-08-2018

Alex en ik zijn enkele maanden geleden begonnen met het voedingsconsult van Werner. We waren al lekker bezig met sporten, maar echt fit voelden we ons nog niet. Tijd om voeding eens even onder de loep te leggen. Blijkt dat we dus gewoon verkeerde en soms zelfs te weinig voeding tot ons namen! Werner heeft ons goed begeleid, de juiste info en coaching gegeven. Er wordt ook goed gekeken naar je levensstijl en wat voor plan er bij je past. Tussendoor altijd bereikbaar voor vragen. We voelden ons gelijk op ons gemak bij Werner; ook niet onbelangrijk want je moet je wel bloot kunnen geven en je zwakheden kunnen laten zien.

- Alex en Priscilla

 

“Als kersverse moeder gezond afvallen” 15-04-2018

Als kersverse moeder met drukke dagen en slapeloze nachten vond ik het lastig om een manier te vinden om gezond af te vallen. Werner heeft mij hier prima bij geholpen. Na een analyse van mijn eetgedrag vertelde hij mij dat ik niet minder maar juist meer en gebalanceerder moest eten. Dat was een echte eye opener en het werkte! Dank je Werner!

- M. van Ballegoyen

 

“Mijn eigen weg” 26-12-2017

Werner heeft mij op vriendelijke maar serieuze wijze meer inzicht gegeven in mijn eetpatroon en valkuilen. Hierbij kreeg ik goede adviezen om een gezonde eetstijl te combineren met mijn onregelmatige baan. Je krijgt geen kant-en-klaar maaltijdplan of zo, dat niet.
En ja, eerlijk is eerlijk, ik had een iets concreter advies verwacht, iets in de zin van 'Werners advies' of 'Werners geheime recept' maar eigenlijk is het beter zo, ik moet mijn eigen weg vinden anders hou ik het toch niet vol.
Bedankt Werner voor je eerlijkheid en het delen van je kennis!

- Anoniem

 

“Zelfs van water word ik dik”

Ik vecht al jaren met overgewicht. Ondanks veel sporten, gezond en regelmatig eten kwam ik aan. Je kent het wel: zelfs van water word ik dik.

Eerdere succesvolle diëten sloegen ditmaal niet aan. Enigszins radeloos heb ik mij door laten verwijzen naar een internist. Gelukkig waren er geen medische aanwijzingen voor mijn overgewicht.  Maar waarom val ik dan niet af? Ik doe toch alles wat nodig is om af te vallen? Enorm frustrerend.

Toen Werner dit hoorde, bood hij mij aan om te helpen. Hij gaf aan, dat ik mogelijk te veel met voeding en mijn lichaam bezig was waardoor ik niet afval. 

Samen hebben wij mijn denkwijze doorbroken en een manier gevonden om op een andere wijze met voeding om te gaan. Wat belangrijker was, het moest ook bij mij passen. Daarbij hoort ook lekker eten en borrelen op zijn tijd.

Stel je eens voor: meer eten! Maar dan wel in de juiste verhoudingen (macro's).

Dat klinkt als muziek in je oren.

Je kunt Werner vertrouwen en je ups en downs delen. Hij luistert, begrijpt je en stelt je gerust.

Ik zal nooit een slanke den zijn, maar dat past ook niet bij mij. Door een andere aanpak ben ik inmiddels 14 kg afgevallen. Ik zit beter in mijn vel en voel mij energieker. Dat wil toch iedereen?

- A. van den Dungen

 

“Fit maar toch genieten”

Iedereen kent het wel, toch af en toe een snelle of vette hap, maar daarbij wil je toch ook fit worden en blijven. Niet echt een ideale combinatie zou je zeggen. Ow ja, dan werk je ook nog eens zeer onregelmatig!

Al langere tijd voelde ik mij lichamelijk niet fit. Ik kon niet de juiste balans vinden tussen werk, voeding en de juiste beweging. Tot het moment dat ik het hier met Werner over had. Hij had mij eigenlijk in korte tijd hele simpele maar doeltreffende tips gegeven. Daarbij vertelde hij de mogelijkheden wat you-mens mij te bieden had:

Een persoonlijk opgebouwd plan op basis van mijn behoefte, wensen en eventuele beperkingen. Dit was voor mij de ideale manier om weer fitter te worden en ben dan ook meteen in zee gegaan.

"De keuze is reuze" wordt er wel eens gezegd. Nou dat is bij you-mens zeker het geval. Of je nu alleen ondersteuning wenst bij je voeding, bij het bewegen of een volledig traject, het is allemaal mogelijk. Het directe contact maakt het speciaal waarbij alleen jij begeleidt wordt, op weg naar het vooraf besproken doel. Wil je een stap terug of toch nog wat extra advies, geen probleem.

Ik ben nu een aantal weken bezig en voel mij een stuk fitter, gezonder en heb meer energie gekregen. Daarbij kan ik gewoon mijn hapje en mijn drankje blijven doen. Een absolute aanrader voor ieder die balans zoekt tussen bewegen en voeding!!

- T. de Jong

 

“Voeding belangrijker dan beweging”

Ongeveer een jaar geleden ben ik bij You-Mens binnengestapt omdat ik op zoek was naar meer verdieping in mijn sport en voeding. En vooral mijn onduidelijke beeld over voeding.

Na een fijn kennismakingsgesprek, zijn wij een nieuwe samenwerking aan gegaan.

Werner beschikt over een goede kennis met betrekking tot voeding, is erg sterk in gestructureerd aanpakken en heeft een prettige vorm van communicatie. Wat erg fijn werkt is dat hij niet zijn visie probeert op te leggen, maar samen met mij op zoek is gegaan naar mijn wensen. Door aan te geven waar ik naartoe wil, heeft Werner dit op proffesionele wijze en op een laagdrempelig niveau weten om te buigen naar hapklare brokken.

In de volgende sessies heeft hij met behulp van zijn werkwijze inzichtelijk gemaakt waar de successen in te behalen zijn en waar de wensen omgekeerd kunnen worden in resultaat. Door gebruik te maken van diverse hulpmiddelen heeft hij snel en efficient meetbaar gemaakt wat ik voorafgaande aan de samebwerking met Werner niet overzichtelijk kreeg.

En niet allerminst belangrijk, het heeft zijn vruchten in meervoud afgeworpen. Ik heb een grote ontwikkling gemaakt op gebied van mijn sport en indirect dus ook op mijn gezondheid. De samenwerking met You-Mens heeft mij doen inzien dat voeding misschien nog wel belangrijker is dan beweging. En dat je met die 3 gecombineerd erg mooie resultaten boekt. Ben je op zoek om meer uit jezelf te halen, gecombineerd met de juiste voeding en eventueel beweging? Dan zou ik You-Mens met recht aanraden en zien waar jouw waarheid ligt.

- S. van Dorp

 

“Een goede balans” 7-11-2017

Ik was op zoek naar een goede balans tussen onregelmatige diensten, gezond eten en sport. Werner heeft mij geholpen om hierin een nieuwe start te maken. Door zijn kalmte en rust is hij in staat om jou in jouw waarde te laten. Hij luistert zorgvuldig om uit te vinden wat het beste bij jou past. Door zijn open houding en eerlijkheid kan hij je helpen om zelf de meest effectieve manier te vinden die het beste voor jou werkt. Zonder vooroordelen laat hij jou jou zijn. Het resultaat is dat ik mij weer fit voel en af en toe echt wel kan 'snacken'.

- D. Winkelman

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Recente uploads


Vetten zijn niet slecht

Vetten en dan met name de goede vetten worden te weinig gegeten. Vetten zijn in een verkeerd daglicht...

» Lees meer

Soja, wel of niet goed!?

 “Niets is gif en alle sis gif, de dosis bepaalt.”  Paracelus (arts en theoloog)...

» Lees meer