You-Mens Logo

Preventief bloed- en/of ontlastingonderzoek

Preventief bloed- en ontlastingonderzoek

Steeds vaker nemen klanten de verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid en laten hun bloed en/of ontlasting preventief testen.

Dit kan door middel van een EMB (energetische morfologische bloedtest), met deze test kunnen verschillende klachten en problemen aan het licht worden gebracht en therapeutisch worden aangepakt.

Een ander mogelijkheid is het reguliere bloed- en/of ontlastingsonderzoek. Met deze onderzoeken kan je meer gericht/specifiek naar bepaalde klachten/oorzaken kijken.
 
Waarom preventief onderzoek?

  • Vroegtijdige detectie
  • Risicobeoordeling
  • Leefstijlbegeleiding
  • Motivatie voor verandering
  • Langdurige gezondheid

 
Verschil bloed- of ontlastingsonderzoek tussen een arts en therapeut
 1.
Arts: vraagt onderzoek aan gebaseerd op de klacht die speelt.
Therapeut: vraagt...

» Lees meer


Hooikoorts

Hooikoorts, wat gebeurt er in je lichaam?

Hooikoorts of ook wel het ‘pollenseizoen’ genoemd zorgen ervoor dat velen van ons ieder jaar weer ten einde raad zijn. Geldt dit ook voor jou? Wil je af van de vervelende klachten zoals jeukende ogen, een loopneus of benauwdheid? Dan is orthomoleculaire therapie wellicht iets voor jou!
 

“Het is niet de allergische reactie die de ziekte is, maar de zwakte van het lichaam
die een reactie geeft op iets dat totaal ongevaarlijk is.”
- Mybodymysoul.nl -
 

Hooikoorts is een allergische reactie van het immuunsysteem op pollen (stuifmeel) van bomen, grassen en planten. Wanneer iemand met hooikoorts in contact komt met deze pollen, kan het immuunsysteem ze als een bedreiging zien en antistoffen produceren om ze te bestrijden.

Symptomen van... » Lees meer


Jodium

You-Mens_Jodium_Orthomoleculair

 
In januari 2020 had ik bij mijzelf een EMB test afgenomen. Mijn Jodium was toen op pijl ondanks dat ik een paar maanden daarvoor gestopt was met het eten van brood.

In oktober 2020 had ik opnieuw een EMB test gedaan.

Vanaf dat moment ben ik jodium gaan suppleren want een tekort aan jodium kan de volgende klachten geven.

 

Eventuele klachten /gevolgen bij een tekort

Vermoeidheid, koude extremiteiten, het alsmaar koud hebben, gewichtstoename, cognitieve achteruitgang, droge- of dunner wordende  haren, haaruitval, down voelen, depressief of angstig gevoel, spierkrampen en/of gewrichtspijn, droge huid, breekbare nagels, gezwollen schildklier, gezwollen enkels, voeten en handen, gezwollen en hangende oogleden, huid op hielen droog/gebarsten en wenkbrauw uitval buitenste deel.

» Lees meer


Aanmelden voor de nieuwsbrief