You-Mens Logo

Stress en je energie

Net als geld, kun je energie maar 1 keer uitgeven….
 
Stress kost veel energie en lijkt een onderdeel van ons leven te zijn geworden. Hoe goed herkennen en erkennen wij stress?
 
Bij het woord stress denken we aan stress voor een examen, dat we te laat komen op het werk of dat je meteen tegen een burn-out aan zit. Maar de definitie van stress is veel breder. Stress is een chemisch proces in je lichaam, dat je lichaam helpt zich aan te passen aan zijn omgeving. Stress helpt je om in spannende of gevaarlijke situaties sneller en efficiënter te handelen, waardoor je kunt overleven. Deze stressreactie stamt nog uit de oertijd. In die tijd waren er veel gevaren, zoals een wild dier waarvoor je moest vluchten. Het was een kwestie van leven of dood. Dankzij stress konden wij in deze vecht of...

» Lees meer


Preventief bloed- en/of ontlastingonderzoek

Preventief bloed- en ontlastingonderzoek

Steeds vaker nemen klanten de verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid en laten hun bloed en/of ontlasting preventief testen.

Dit kan door middel van een EMB (energetische morfologische bloedtest), met deze test kunnen verschillende klachten en problemen aan het licht worden gebracht en therapeutisch worden aangepakt.

Een ander mogelijkheid is het reguliere bloed- en/of ontlastingsonderzoek. Met deze onderzoeken kan je meer gericht/specifiek naar bepaalde klachten/oorzaken kijken.
 
Waarom preventief onderzoek?

  • Vroegtijdige detectie
  • Risicobeoordeling
  • Leefstijlbegeleiding
  • Motivatie voor verandering
  • Langdurige gezondheid

 
Verschil bloed- of ontlastingsonderzoek tussen een arts en therapeut
 1.
Arts: vraagt onderzoek aan gebaseerd op de klacht die speelt.
Therapeut: vraagt...

» Lees meer


Hooikoorts

Hooikoorts, wat gebeurt er in je lichaam?

Hooikoorts of ook wel het ‘pollenseizoen’ genoemd zorgen ervoor dat velen van ons ieder jaar weer ten einde raad zijn. Geldt dit ook voor jou? Wil je af van de vervelende klachten zoals jeukende ogen, een loopneus of benauwdheid? Dan is orthomoleculaire therapie wellicht iets voor jou!
 

“Het is niet de allergische reactie die de ziekte is, maar de zwakte van het lichaam
die een reactie geeft op iets dat totaal ongevaarlijk is.”
- Mybodymysoul.nl -
 

Hooikoorts is een allergische reactie van het immuunsysteem op pollen (stuifmeel) van bomen, grassen en planten. Wanneer iemand met hooikoorts in contact komt met deze pollen, kan het immuunsysteem ze als een bedreiging zien en antistoffen produceren om ze te bestrijden.

Symptomen van... » Lees meer


Aanmelden voor de nieuwsbrief