You-Mens Logo

Even voorstellen

Mij kwam ter ore dat niet iedereen weet wie ik ben, wat ik met You-Mens doe en waarvoor de besloten groep van You-Mens dient.
 
Mijn naam is Werner van den Dungen en ben eigenaar van You-Mens.
 
Sinds 2009 heeft vitaliteit mijn interesse en ben ik mij op persoonlijk leiderschap, gezondheid en beweging gaan scholen. Ondertussen ben ik een vergaarbak geworden van de verschillende gebieden.
 
Mensen begeleiden naar een betere versie van zichzelf, op het gebied van aankomen, afvallen, aftrainen, spiermassa opbouwen en leefstijl. Zowel mentaal als fysiek, is mijn passie.
 
Tijdens de coaching maak ik gebruik van het balansmodel. (Als je in de zoekbalk balansmodel intoetst vind je een uitgebreide uitleg van het model).
 
Twee kenmerken van mij:

  • Ik volg niet één waarheid. Samen met mijn klant kijk ik waar haar/zijn waarheid ligt op het gebied van vitaliteit.
  • Het belangrijkste is dat het van jou is en bij jou past.

 
Jouw waarheid, jouw gezondheid.

 
Ik wil het lekker eenvoudig houden. Gewoon je gezonde verstand aanspreken en ervoor zorgen dat een gezonde levensstijl ook leuk is.
 
Met de besloten Facebook groep heb ik het doel om Nederland een stukje gezonder en bewuster te maken. In deze groep kunnen zowel aan de groep als aan mij persoonlijk vragen worden gesteld. Om het laagdrempelig te houden kunnen vragen ook anoniem via een privé bericht worden gesteld.
 
Ben je geïnteresseerd? Meld je dan gratis aan en kijk even rond. Klik hier. De groep is recent gestart en moet zichzelf nog vullen. 
 
Bevalt het je niet dan kun je je altijd weer afmelden.
 
Ben je echter tevreden dan wordt het zeer gewaardeerd als je over de groep vertelt, berichten deelt, liked en vrienden voor de groep uitnodigt.