You-Mens Logo

Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB)

Nieuw: Online test met €15,00 korting

Door onze bloedvaten stroomt het bloed dagelijks 7000 keer rond met een hele waardevolle lading. Het vasculaire systeem vervoert zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen van orgaan tot orgaan, van cel naar cel.
 

Waarom zou je een bloedtest willen?

Het meest eenvoudige antwoord is: ’meten is weten.’ Dit geldt vooral als je inzicht wil krijgen in bepaalde voedingstekorten, waar de oorsprong ligt van jouw klachten of het niet bereiken van jouw doelstellingen. Denk aan het vervelende cortisol randje rond je buik, verliezen van gewicht, alsmaar koud hebben, een opgeblazen gevoel in je buik, het niet aanmaken van spieren of huidklachten zoals acne, psoriasis en rosacea.
 

Heb je helemaal geen klachten maar wil je gewoon een lichamelijke APK keuring, dan kan dit natuurlijk ook.

 

Ben je benieuwd of je een tekort hebt aan vitaminen of mineralen? Ben je al langere tijd moe, heb je vage klachten, buikklachten, is de batterij leeg, slaap je slecht, worden (sportieve) doelen niet behaald?

 

Klik hier voor het maken van een afspraak.

 
In mijn praktijk bied ik een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) aan, waarmee ik afwijkingen kan opsporen die jouw algehele gezondheid verstoren.
Met behulp van de EMB test kan ik jou gericht helpen en zien waar wij het beste kunnen beginnen. Het uiteindelijke doel is dat jij sneller jouw gewenste doelen bereikt.

 

 
Hoe werkt een EMB test?

De Energetisch Morfologische Bloedtest wordt op het eerste consult, tegelijk met een uitgebreide intake (60 min), afgenomen, waaronder een hormonale anamnese.
Met een vingerprik neem ik een paar druppels bloed af. De afname gaat snel en je voelt er weinig van. Het bloed wordt door mij naar het laboratorium gestuurd en geanalyseerd.
De uitslag laat twee tot drie weken op zich wachten. Aan de hand van deze uitslagen en de gegevens uit het intakegesprek maak ik een behandelplan. Het bespreken van de uitslagen neemt maximaal 90 minuten in beslag.
Na twee weken volgt er een telefonische check-up van 30 minuten.
 

Weten wat er allemaal mogelijk is? Klik hier.

 

De volgende afwijkingen kunnen worden opgespoord met een EMB test:

  • Stressfactoren;
  • Vitaminestatus;
  • Mineraalstatus;
  • Hormoonbalans;
  • Virale verwekkers;
  • Darmwerking;
  • Parasieten;
  • Schimmels;
  • Vetzuren;
  • Disbalans van de organen.

 
Liever een online EMB test?

Dit is geen probleem. Een online EMB test behoort tot de mogelijkheden. De intake en het nabespreken vindt dan plaats via videobellen.

Het gaat als volgt in zijn werk. Een prikset wordt door mij naar jou opgestuurd. De set bevat onder andere een formulier waarmee je naar een prikpunt bij jou in de buurt kunt gaan.
Het prikken gaat niet via een vingerprik maar via een veneuze afname vanuit je elleboog.
De kosten voor het prikken zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn rond de 10 a 15 euro. Soms moet het direct worden afgerekend en een andere keer gaat het via de zorgverzekeraar/het eigen risico.


Disclaimer

De adviezen die vanuit het laboratorium en mij worden gegeven zijn van complementaire en/of holistische insteek.
De waarden in deze test kunnen niet worden vergeleken met een reguliere bloedtest.
 
Bijvoorbeeld: Voor vitamine B12 kan het regulier bloed een normale waarde aangeven, terwijl deze bij een EMBTest® een tekort aangeeft. EMBTest® voert de onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de cliënt uit.
Deze vervangen echter niet de diagnostiek en behandeling van de reguliere gezondheidszorg.
Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. van deze EMBTest® vallen onder de natuurgeneeskunde.
 
Niet alles kan worden opgelost met leefstijladviezen. Verwijzing naar een arts of samenwerking is soms noodzakelijk.
 

Geïnteresseerd? (klik hier)

 

**De kosten bedragen de bloedtest zelf (het materiaal en inkoop), verzendkosten, intakeconsult, de afnametijd, de analysetijd in het lab + uitwerken van het uitgebreide behandelplan**