You-Mens Logo

Online EMB test

Momenteel bewegen wij ons in een vreemde wereld. Een hoop dagelijkse praktijken zijn anders en moeten soms nog hun weg vinden. Iedere dag leren wij bij en passen wij ons aan de situatie rondom het Coronavirus aan.
 
Veel zzp’ers zijn voor een uitdaging komen te staan. Ondanks dat ik een vitaal beroep heb op de spoedeisende hulp, merk ik ook dat mijn werk als leefstijlcoach anders is geworden. Gelukkig kan ik mijn klanten ook online helpen.
 
Ik kreeg vanuit het laboratorium een positief bericht. De EMB testen (energetische morfologische bloedtest) kunnen gewoon door blijven gaan, maar dan wel op een andere manier. Deze methode werkt ook in het voordeel van mensen die liever niet worden gerikt.
 
Er zijn een viertal opties waardoor jij toch inzicht kunt krijgen in jouw gezondheid.

  1. Een speekseltest. Je neemt zelf de test af, met behulp van een wattenstaafje. Je krijgt geen levend bloed analyse en geen hematologie, de rest van de test wel.
  2. Via een prikpunt bij jou in de buurt. Het beste kun je hiervoor een afspraak maken zodat je zeker weet dat je daar terecht kunt. Meer informatie kun je hier vinden.
  3. Enkele druppels op een glasplaatje met behulp van een vingerprik. Dit is heel eenvoudig en met behulp van Whatsapp, Facetime of Zoom begeleid ik jou in het proces. Met deze test krijgen we een deel van de levend bloed analyse en de rest van de test. Geen hematologie.
  4. Durf je zelf te prikken of ken je iemand die jou kan of wil prikken dan kun je ook voor de volledige test kiezen. Ook hier begeleid ik je stap voor stap. Je zal zelf de vingerprik zetten, druppels op het glasplaatje zetten en het buisje vullen met bloed. Je krijgt dan de volledige analyse. (Alleen mogelijk bij een lock-down en wanneer punt 2 ook niet mogelijk is).

Klik hier voor een stap voor stap handleiding.

 

De uitslag bespreek ik dan via Whatsapp, Facetime of Zoom en kan jij gewoon thuis blijven.
 
Laat deze situatie je niet tegenhouden om aan jouw gezondheid te werken.
 
Het is nu belangrijker dan ooit om aan onze gezondheid te werken. Een EMB test kan jou hierin meer inzicht geven waardoor jij/wij gericht aan de slag kunnen gaan.
 
Als je een EMB test wilt, dan kun je op www.you-mens.nl het contactformulier invullen. Zodra een afspraak is gemaakt zal ik een EMB testkit opsturen en kunnen wij aan de slag.
 
klik hier voor het maken van een afspraak of het stellen van je vragen.
 
Wat is een EMB bloedtest

Uitleg EMB test

Verschil reguliere bloedtest en EMB